"Vi har alla en moral. Den visar sig i det vi gör - och i det vi inte gör"



torsdag 20 oktober 2011

Det sista

Idag ska jag försöka bli klar med det mesta. I varje fall här uppe i lägenheten. Men jag måste skynda så jag blir klar nere i förrådet snart så att jag kan ta hem allt! Jag gillar verkligen inte att leva i en enda röra, det är så jobbigt!!!

Min mamma och syster kommer ner på eftermiddagen för att hälsa på och även se om det finns något som de kan hjälpa till med. "Storan" ska då bjuda oss på mat, någon slags vegetarisk potatisgratäng och till det en köttbit, spännande!

I morgon ska vi åka upp till syrran med sommardäcken och då ska vi även passa på att hälsa på pappa. Det börjar bli jobbigt att träffa honom, känslomässigt. Han säger själv att han är sämre nu och det märks. Han har blivit mindre, blekare, gulare och framför allt mycket svagare. Sen så plågas han av smärtan ... Cancer är en hemsk sjukdom .... usch jag önskade verkligen att han slapp lida!

Jag tänker inte ens försöka hinna läsa något idag, det är ingen ide...

Jag saknar Lillan så otroligt mycket, pratade med henne en stund i går och hon verkade må bra :)) om det nu inte är så att hon spelar för att inte såra ... barn är ju specialister på det ...

Jag HATAR verkligen hans "nya lilla flicka" trots att jag inte ens känner henne, har aldrig ens pratat med henne vilket jag heller ALDRIG kommer att göra!! ALLT precis ALLT är hennes fel!!! Att hon inte ens kan ha vett i skallen att backa dom veckor Lillan är hos sin pappa ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar